preskoči na sadržaj

I. Gimnazija Osijek

Login
Škola sa STEM oznakom

 

Naši EU projekti

Pogledajte gdje su sve naši učenici i profesorili bili!

e-Dnevnik

nastavnici

e-knjižnica

 

 

Događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Tko to međudjeluje oko nas?
Autor: Snježana Novaković, 13. 6. 2021.


U svemu teškome što smo prošli i što je iza nas, u nama se javlja borba kako i na koji način iskoristiti on line okruženje za nekim novim oblikom nastave, za neku novu suradnju.

Nastavili smo suradnju s OŠ „Ivana Brlić Mažuranić“ u ovim izazovnim vremenima. Učenici sedmih razreda OŠ imali su sat fizike na malo drugačiji način. 

07.06.2021. održan je još jedan nastavni sat on line, sat fizike. Učenici 1.c razreda Lucija Radić-Bilin, Ivano Mikulić, Marko Trbojević, Petra Horvat, Dorja Ober, Ante Karšić i Dunja Ljubojević bili su učitelji fizike. Nastava se odvijala on line, putem Teams-a. Tema sata fizike „Tko to međudjeluje oko nas?“

Učenici sedmog razreda ponovili su i proširili svoja znanja o međudjelovanju oko nas, sve smo analizirali pomoću poznatog crtanog filma „Kojot i ptica trkačica“.

Kako je sve proteklo i koliko je zadovoljstvo učenika može se prepoznati i po dojmovima koje su putem ankete ostavili učenici uz prijedloge da bi voljeli još ovakvog načina nastave. Sve je osmišljeno i praćeno pod mentorskom palicom profesorica matematike i fizike Snježane Novaković i Nevije Brstilo.

https://carnet-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/snjezana_novakovic_skole_hr/Eklg1eN7GrNMmoJgcy2zmUIBGe_mI_6bU-IvarWJOnFVAA?e=kdQeiC

 Priloženi dokumenti:
1..png (84.92 KB)
2..png (79.95 KB)
4..png (165.96 KB)
5..jpg (737.92 KB)
6..jpg (809.14 KB)
7..jpg (686.28 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju