preskoči na sadržaj

I. Gimnazija Osijek

Login
kola sa STEM oznakom

 

Nai EU projekti

Pogledajte gdje su sve naši uenici i profesorili bili!

e-Dnevnik

nastavnici

e-knjinica

 

 

I. gimnazija Osijek

Dobrodošli na stranice I. gimnazije!

Ovdje moete saznati sve relevantne informacije o našoj školi, nastavnom procesu i ostalim aktivnostima koje provodimo, informirati se o programu ope gimnazije, e-upisima, pratiti javne ponude, natjeaje te tijek realizacije naših projekata. 

Sve navedene informacije dostupne su u izborniku s lijeve strane. 

Ukoliko ste ve jedan od uenika, aktivno ete pratiti Oglasnu plou, a za roditelje je tu Kutak za roditelje. 

Za sve dodatne informacije koje ovdje nisu raspoloive slobodno nam se obratite putem kontakata navedenih u gornjem izborniku.

Dogaanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispii lanak Poalji prijatelju
ERASMUS I SLAVONIJA I BARANJA SE VOLE
Autor: Gordana Draguica, 14. 10. 2021.

Godišnja proslava programa Erasmus+ pod nazivom ErasmusDays odrava se ove godine 14.,15. i 16.listopada. Škole diljem Europe ukljuuju se u obiljeavanje ovog dogaanja kroz razne online ili fizike aktivnosti ( radionice, izlobe, kvizovi…) kako bi predstavile svoja Erasmus iskustva.


I.gimnazija Osijek odluila je povodom ovogodišnje proslave okupiti  Erasmus škole s podruja Slavonije i Baranje kako bi zajedniki obiljeili ovogodišnje Erasmus dane. Na poziv I.gimnazije Osijek prijavilo se 30 osnovnih i srednjih škola koje su zajedniki izradile digitalnu izlobu Erasmus projekata koji se provode u njihovim školama pod nazivom Erasmus i Slavonija i Baranja se vole. Osim predstavljanja svojih projekata svaka škola predstavila je i iskustva uenika i nastavnika koji sudjeluju u projektima  iz kojih se moe vidjeti neizmjeran uinak koji Erasmus projekti imaju na uenike, nastavnike i njihove škole.

Sve škole koje su sudjelovale podijelit e digitalnu izlobu projekata  tijekom Erasmus dana na mrenim stranicama i društvenim mreama svojih škola, a izlobu  moete pogledati na linku:

 https://bit.ly/ERASMUSISLAVONIJAIBARANJASEVOLE

 Priloeni dokumenti:
Erasmus_i_Slavonija_i_Baranja_se_vole.pdf (17.43 MB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispii lanak Ispii lanak | Poalji prijatelju Poalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju