preskoči na sadržaj

I. Gimnazija Osijek

Login
Škola sa STEM oznakom

 

Naši EU projekti

Pogledajte gdje su sve naši učenici i profesorili bili!

e-Dnevnik

nastavnici

e-knjižnica

 

 

Događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Završno događanje Erasmus+ projekta "CrowdDreaming - Youth co-create digital culture"
Autor: Gordana Dragušica, 25. 3. 2021.

U Rijeci, 23. ožujka 2021. profesorica likovne umjetnosti Nataša Tram sudjelovala je na završnom događanju Erasmus+ projekta "CrowdDreaming - Youth co-create digital culture" pod nazivom "Virtualna realnost - budućnost obrazovanja i kulturne baštine".

 
 

Uz strogo poštivanje preporuka i mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo u Edukacijsko-izložbenom prostoru CTK Rijeka okupili su se predstavnici obrazovnog i kulturnog sektora, a rezultate projekta je predstavio voditelj projekta Sanjin Smajlović.

Na događanju su predstavljene virtualna šetnja Muzejom krapinskih neandertalaca, virtualno okruženje za učenje jezika nastalo u sklopu Erasmus+ projekta VR 4 language learning Ustanove za obrazovanje odraslih Dante, virtualni sadržaji Prirodoslovnog muzeja Rijeka, kao i rezultati međunarodnog projekta "CrowdDreaming - Youth co-create digital culture".
Na panel raspravi predstavnici donositelja odluka te kulturnih i obrazovnih institucija su razgovarali o potencijalima i izazovima virtualne realnosti kada se ona koristi u svrhu obrazovanja ili promocije kulturne baštine. Događanje je završilo zajedničkom virtualnom šetnjom Europskim trgom.
 
 
 


Priloženi dokumenti:
Fotografija_4.jpg (189.98 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju