preskoči na sadržaj
 

 

U našoj se školi svake godine održava izbor za najmaturanticu ili najmaturanta. Za generaciju 2008/2009. izabrana je Ana Antolović, učenica 4d.
 
 
 
Uzorna učenica, skromno izjavila kako je izuzetno ponosna na titulu najmaturantice. Ana je titulu osvojila uvjerljivo pobijedivši konkurenciju. Kriteriji za bodovanje su bili ocijene, vladanje, izostanci te sudjelovanja na natjecanjima. U razgovoru s Anom otkrili smo da nije nadarena samo za školu i učenje, nego i za sport. Trenira rukomet u ŽRK Petrijevci te su ove godine ušle u drugu ligu.
 
 
 
O školi…
 
Iako joj je bilo teško izabrati najdraži predmet, kao i najdraže profesore, Ana se na kraju odlučila za TZK, matematiku i kemiju. Od profesora je izdvojila profesora Schüsllera te profesorice Jurić i Rakovac. Za ostale profesore isto ima samo riječi hvale te im je zahvalna što su sve četiri godine imali razumijevanja za njezina kašnjenja.
 
 
Planovi za budućnost
 
Ana je, zahvaljujući uzornom vladanju i dobrim (ili bolje reći, odličnim) ocjenama sve četiri godine, izravno upala na željeni studij matematike u Osijeku. Mi joj želimo puno sreće i uspjeha u daljnjem životu, kako u sportu, tako i na fakultetu.
oglasna ploča

 


Naši EU projekti

Pogledajte gdje su sve naši učenici i profesorili bili!


e-Dnevnik


nastavnicie-knjižnicaKorisni linkovi
Dnevna događanja

školske stvari


TražilicaArhiva dokumenata
preskoči na navigaciju