preskoči na sadržaj

I. Gimnazija Osijek

Login
kola sa STEM oznakom

 

Nai EU projekti

Pogledajte gdje su sve naši uenici i profesorili bili!

e-Dnevnik

nastavnici

e-knjinica

Trailica

 

 

 

 

U našoj se školi svake godine odrava izbor za najmaturanticu ili najmaturanta. Za generaciju 2008/2009. izabrana je Ana Antolovi, uenica 4d.
 
 
 
Uzorna uenica, skromno izjavila kako je izuzetno ponosna na titulu najmaturantice. Ana je titulu osvojila uvjerljivo pobijedivši konkurenciju. Kriteriji za bodovanje su bili ocijene, vladanje, izostanci te sudjelovanja na natjecanjima. U razgovoru s Anom otkrili smo da nije nadarena samo za školu i uenje, nego i za sport. Trenira rukomet u RK Petrijevci te su ove godine ušle u drugu ligu.
 
 
 
O školi…
 
Iako joj je bilo teško izabrati najdrai predmet, kao i najdrae profesore, Ana se na kraju odluila za TZK, matematiku i kemiju. Od profesora je izdvojila profesora Schüsllera te profesorice Juri i Rakovac. Za ostale profesore isto ima samo rijei hvale te im je zahvalna što su sve etiri godine imali razumijevanja za njezina kašnjenja.
 
 
Planovi za budunost
 
Ana je, zahvaljujui uzornom vladanju i dobrim (ili bolje rei, odlinim) ocjenama sve etiri godine, izravno upala na eljeni studij matematike u Osijeku. Mi joj elimo puno sree i uspjeha u daljnjem ivotu, kako u sportu, tako i na fakultetu.
preskoči na navigaciju