preskoči na sadržaj

I. Gimnazija Osijek

Login
Škola sa STEM oznakom

 

Naši EU projekti

Pogledajte gdje su sve naši učenici i profesorili bili!

e-Dnevnik

nastavnici

e-knjižnica

 

 

I. gimnazija Osijek

Dobrodošli na stranice I. gimnazije!

Ovdje možete saznati sve relevantne informacije o našoj školi, nastavnom procesu i ostalim aktivnostima koje provodimo, informirati se o programu opće gimnazije, e-upisima, pratiti javne ponude, natječaje te tijek realizacije naših projekata. 

Sve navedene informacije dostupne su u izborniku s lijeve strane. 

Ukoliko ste već jedan od učenika, aktivno ćete pratiti Oglasnu ploču, a za roditelje je tu Kutak za roditelje. 

Za sve dodatne informacije koje ovdje nisu raspoložive slobodno nam se obratite putem kontakata navedenih u gornjem izborniku.

Događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Uvodni sastanak korisnika Ključne aktivnosti 2-područje odgoja i općeg obrazovanja u organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU - Zagreb
Autor: Gordana Dragušica, 25. 9. 2019.

24.rujna 2019. u hotelu Dubrovnik u Zagrebu održan je uvodni sastanak korisnika Ključne aktivnosti 2-područje odgoja i općeg obrazovanja u organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU. 


Zbog uspješnosti projekata koji se godinama provode u školi, koordinatorica projekata I.gimnazije Osijek, prof.Ivana Štiglec, pozvana je od strane Agencije za mobilnost na sastanak kao jedan od troje panelista okruglog stola tijekom kojeg su iskusni korisnici podijelili svoja iskustva s novim korisnicima programa Erasmus+. Prof.Štiglec je tako predstavila dugogodišnju praksu provođenja projekata u I.gimnaziji Osijek, te s korisnicima podijelila korisne informacije i iskustva.Priloženi dokumenti:
received_701177197017545.jpeg (108.43 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju