preskoči na sadržaj

I. Gimnazija Osijek

Login
kola sa STEM oznakom

 

Nai EU projekti

Pogledajte gdje su sve naši uenici i profesorili bili!

e-Dnevnik

nastavnici

e-knjinica

 

 

I. gimnazija Osijek

Dobrodošli na stranice I. gimnazije!

Ovdje moete saznati sve relevantne informacije o našoj školi, nastavnom procesu i ostalim aktivnostima koje provodimo, informirati se o programu ope gimnazije, e-upisima, pratiti javne ponude, natjeaje te tijek realizacije naših projekata. 

Sve navedene informacije dostupne su u izborniku s lijeve strane. 

Ukoliko ste ve jedan od uenika, aktivno ete pratiti Oglasnu plou, a za roditelje je tu Kutak za roditelje. 

Za sve dodatne informacije koje ovdje nisu raspoloive slobodno nam se obratite putem kontakata navedenih u gornjem izborniku.

Dogaanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispii lanak Poalji prijatelju
UPISI U I. RAZRED !
Autor: Snjeana Novakovi, 21. 7. 2020.


Dostava dokumenata je 27.7. 2020. od 9:00 do 15:00 sati u prostorijama škole osobno ili na e-mail adresu snjezana.novakovic@skole.hr ili rebeka.kalazic@skole.hr  (ispravno popunjenu, potpisanu i skeniranu ili slikanu upisnicu).

Dokumentaciju elektronikom poštom moe poslati samo roditelj/skrbnik, a u e-poruci duan je dostaviti i svoj osobni kontakt (broj telefona, broj mobitela) kako bi ga škola mogla kontaktirati.

Kandidati koji ne dostave navedenu dokumentaciju u propisanim rokovima gube pravo upisa ostvarenog u ljetnome upisnom roku te se u jesenskome roku mogu kandidirati za upis u preostala slobodna upisna mjesta.

 

Molimo Vas da prilikom dolaska u školu poštujete propisane epidemiološke mjere, koristite zaštitne maske za lice i ponesite kemijsku olovku, dezinficirate ruke, odravate socijalnu distancu.

 

Upisno povjerenstvo I. gimnazije Osijek

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispii lanak Ispii lanak | Poalji prijatelju Poalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju