preskoči na sadržaj

I. Gimnazija Osijek

Login
Škola sa STEM oznakom

 

Naši EU projekti

Pogledajte gdje su sve naši učenici i profesorili bili!

e-Dnevnik

nastavnici

e-knjižnica

 

 

I. gimnazija Osijek

Dobrodošli na stranice I. gimnazije!

Ovdje možete saznati sve relevantne informacije o našoj školi, nastavnom procesu i ostalim aktivnostima koje provodimo, informirati se o programu opće gimnazije, e-upisima, pratiti javne ponude, natječaje te tijek realizacije naših projekata. 

Sve navedene informacije dostupne su u izborniku s lijeve strane. 

Ukoliko ste već jedan od učenika, aktivno ćete pratiti Oglasnu ploču, a za roditelje je tu Kutak za roditelje. 

Za sve dodatne informacije koje ovdje nisu raspoložive slobodno nam se obratite putem kontakata navedenih u gornjem izborniku.

Događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Obavijest za učenike 1. i 2. razreda!
Autor: Gordana Dragušica, 25. 1. 2021.

Ove školske godine našoj školi odobren je još jedan Erasmus+ KA2 projekt u kojem su nam partneri škole iz Grčke, Španjolske, Italije, Mađarske i Portugala. 


Tema projekta je digitalna kulturna baština i planirano je pet odlaznih mobilnosti od tjedan dana za učenike i nastavnike. U ovom projektu naši učenici ne ugošćuju jer je u Hrvatskoj mobilnost samo za nastavnike. S obzirom na pandemiju početak mobilnosti je odgođen na neko vrijeme dok okolnosti ne dopuste putovanja, a za to vrijeme radit ćemo na lokalnim aktivnostima. Pozivamo zainteresirane učenike prvih i drugih razreda da dođu na intervju koji će se održati u petak, 29.1.2021. (o točnom vremenu i načinu održavanja intervjua obavijestit ćemo naknadno). Zainteresirani učenici prije intervjua trebaju samo poslati mail u kojem će navesti svoje ime i prezime, te razred koji pohađaju kako bi mogli napraviti raspored provedbe intervjua. Mailove poslati na stiglecivana@gmail.com.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju